Prihvati razlike - Pobedi predrasude

Objavljeno u kat. Društvo jul 24 2017

U okviru Brestovačkog leta realizacija projekta Prihvati razlike - Pobedi predrasude pod rukovodstvom devojke u invalidskim kolicima Marije Lazarević iz Brestovca sa ciljem da deca i omladinci prihvate osobe sa invaliditetom i da ih uključe u sve društvene tokove i aktivnosti.

Da na mladima svet ostaje i da je u dobrim rukama upravo je dokaz ova kreativna radionica, gde su deca i omladinci pravili magnete od razlicitih materijala . Toliko pozitivne energije mladih volontera i toliko decije kreativnosti su obeležile ovaj projekat. Ovom prilikom podeljene su majice učesnicima radionice sa logom samog projekta.

Izrađeni magneti biće donirani nekoj dečjoj ustanovi kao podrška i uspomena na dobro druženje. Ova radionica je pokazala humanost i saosecajnost na delu.

2 komentara

  • Link komentara Marija novembar 24 2017 napisao/la Marija

    Pozdrav za Jelenu i hvala na podrsci ,poznajem vise njih volela bih da znam koja je

    Prijavi
  • Link komentara JELENA oktobar 08 2017 napisao/la JELENA

    Velika podrska za fantastiicnu organizatorku Mariju Lazarevic koju licno poznajem.Ono sto hocu da naglasim da sam ja prevazisla predrasude takvog tipa upravo druzeci se sa njom jer mi je dokazala iz njenog licnog zivotnog iskustva da u zivotu ne postoje prepreke koje mogu da nas sputavaju u ostvarenju nasih ciljeva bez obzira na nase fizicke razlicitosti,jer "HENDIKEP"mozes da postoji samo u nasem razmisljanju!!Drago mi je da se na takvu jednu akciju odazvao veci broj mladih gragjana jednog malog mesta (naseg prelepog idilicnog Brestovca) na jugu Srbije.Lepo bi bilo da se ova ideja sprovede i u ostalim vecim mestima Nis,Jagodina,Beograd...VELIKI POZDRAV ZA NAJ HRABRIJE. !!!!!

    Prijavi

Ostavi komentar

Ostale vesti

Vesti

Politika                Sport

Društvo                Kultura

Ekonomija            Hronika

Leskovac              Niš

Vranje                  Lebane

Vlasotince            Vladičin Han

Medvedja             Surdulica

Bujanovac            Aleksinac

Postani saradnik Dnevnika Juga

Pošaljite nam vest sa fotografijom dogadjaja ili nečega za šta mislite da zaslužuje pažnju šire javnosti.
Mi ćemo takvu vest objaviti u rubrici ČITAOCI - REPORTERI.