недеља , децембар 16 2018
Početna / DRUŠTVO / Druga grupa dece iz hraniteljskih porodica otputovala na letovanje u Nei Pori

Druga grupa dece iz hraniteljskih porodica otputovala na letovanje u Nei Pori

Druga grupa dece iz hraniteljskijh porodica otputovala je večeras na desetodnevno letovanje.

Boravac u popularnom grškom letovalištu Nei Pori na bazi punog pansiona organizovao je Centar za socijalni rad Leskovac preko turističke agencije „Swim travel“ iz Leskovca. Sredstva za letovanje u iznosu od 2,1 milion dinara obezbedilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

-Lokalna samouprava socijalnu zaštitu smatra jednim od prioriteta, te se trudimo da nizom aktivnosti podignemo njen kvalitet na što viši nivo i zato stalno podržavamo, pomažemo i ulažemo u Centar za socijalni rad – poručila je Ana Stojković, pomoćnica gradonačelnika Leskovca koja je u ime lokalne samooprave mališanima poželela srećan put i prijatan odmor.

Ovo je deseta godina u kojoj Centar za socijali rad u Leskovcu, kao jedini u Srbiji, organizuje ovakvu akciju.

-Sa decom će boraviti i određeni broj stručnih radnika centra i hranitelja. Oni letovanje sami finansiraju. Obezbeđena je i lekarska pratnja, škola plivanja, kao i spasioci koji će brinuti o bezbednosti dece – naglasio je Predrag Momčilović iz Centra za socijalni rad.

Pogledaj takodje

Akcija uređenja javne površine kod zgrade „Tri šešira“

Saradnjom Odeljenja za zaštitu životne sredine, Javno komunalnog preduzeća „Komunalac“, kompanije „Por Verner Veber“ i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *