Početna / DRUŠTVO / Dečji maskenbal upotpunio pretpraznično raspoloženje u Vlasotincu

Dečji maskenbal upotpunio pretpraznično raspoloženje u Vlasotincu

Mnogo dečje radosti i smeha, neizmerno lepog pretprazničnog raspoloženja, dečjih iščekivanja Deda Mraza, darivanja, mnogo predstava, poklona i čestitki je ovih dana u vlasotinačkim školama i vrtićima i na ulicama grada.

Pretprazničnu atmosferu sinoć su tradicionalnim maskenbalom upotpunili učenici Osnovne škole „8. oktobar“. Više stotina dece uključilo se u povorku koja je krenula iz školskog dvorišta predvođena Starom i Novom godinom. Bilo je tu Deda Mrazeva, Sneška Belića, kraljeva, princeza, prinčeva, vila, vilenjaka, veštica, gusara, lekara, pekara, policajaca, lovaca, vojnika, kauboja, Betmena, Supermena, Spajdermena, klovnova, čistača, majstora, miševa, zeka, medvedića, tigrova, pingvina ,mnogo, mnogo likova iz crtanih filmova.

Trud učitelja, roditelja i dece vidljiv po raznolikosti, raznobojnosti, maštovitosti. Mnogo muzike, smeha, aplauza od okupljenih građana koji su izašli da pozdrave veselu povorku dece.


I ove godine stotinama đaka iz škole „8. oktobar“ pridružila se karnevalska grupa Turističke organizacije Leskovac, koja je dala poseban šarm manifestaciji.

Izvor KC Vlasotince

Pogledaj takodje

U Lebanu rešen problem odvodnjavanja atmosferskih voda

Završetkom radova rešen je dugogodišnji problem koji su žitelji Lebana imali sa odvodnjavanjem atmosferskih voda …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *