Početna / DRUŠTVO / DANY ŠIRI OSMEH – Sivilo današnjice razbija šaljivim klipovima

DANY ŠIRI OSMEH – Sivilo današnjice razbija šaljivim klipovima

Svaki njegov klip ima nameru da nasmeje i razonodi široke narodne mase. On evocira uspomene iz detinjstva, priče svojih bližnjih i sve to pretače u mini skečeve koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Njegovo ime je Danijel Denić iz sela Lalince, nadomak Niša koji je rešio da sivilo današnjice razbije osmehom. Po njegovim rečima osmeh se plaća a novac teško zarađuje, a on je rešio da osmehe svojih pratilaca iskoristi u humane svrhe.

Kad Cuki izadje na 5 minuta ???

Publicerat av Dany Širi Osmeh Fredag 29 november 2019

Na pitanje novinarke Dnevnika Juga, otkuda mu ideja za tako nešto i koji je cilj njegovih kilpova, ovaj mladi Nišlija koji živi i radi u Austriji, ističe da ukoliko uspe da bar na trenutak otrgne naše sugrađane od medijskih sadržaja koji se plasiraju na tv – u i internetu i izazove im osmeh na lice njegov zadatak je ispunjen. Kaže da najveću podršku ima od supruge koja je kako u životu tako i u klipovima verni pratilac.

“Cilj nastanka ovih klipova je da kroz svoj rad pomažem deci koja su sa svojim porodicama u lošem materijalnom stanju. S druge strane ovi klipovi su bunt protiv sadržaja i likova koji su uzor našoj omladini – ističe Danijel Denić čiju izjavu možete pogledati na klipu ispod.

Cilj mojih klipova ?

Publicerat av Dany Širi Osmeh Fredag 29 november 2019

U svojim kratkometražnim klipovima rađenim na našem dijalektu Dany, Cuki, Nikola prenosi sliku svih nas, našeg života, porodičnog i društvenog odnosa.

Debeli i njegove ideje ???

Publicerat av Dany Širi Osmeh Söndag 1 december 2019

Pogledaj takodje

OD NAS ZAVISI : Policijski čas od ove nedelje ako je potrebno i 24 časa

U sinoćnjem gostovanju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, najavljne su ukoliko je potrebno strože i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *