Početna / DOGAĐAJI / DA OGNJEN POBEDI RAK! Četvorogodišnjem dečaku iz Leskovca potrebna je naša pomoć
hotel bell

DA OGNJEN POBEDI RAK! Četvorogodišnjem dečaku iz Leskovca potrebna je naša pomoć

Fondacija „Pokreni život“ pozvala je sve ljude dobre volje da se uključe u akciju prikupljanja pomoći za spašavanje još jednog mladog života.

-Četvorogodišnjem Ognjenu Miličiću iz Leskovca je pre nešto manje od četiri meseca dijagnostikovan tumor mozga (Neoplasma malignum cerebri).
Bolest počela maja meseca ove godine gubitkom ravnoteže, nestabilnim hodom, gubitkom vida I povraćanjem. Tokom hospitalizacije I MR kičmenog stuba potvrđeno je postojanje tumorskih promena difuzno, endokranijalno I duž kičmenog stuba. Na inicijativu roditelja, a na osnovu prethodne dijagnostike, dete je operisano 1.9.2020. u Turskoj, u klinici Acibadem.
Troškovi tretmana, vitamina, medikamenata, posebne ishrane i preparata na biljnoj bazi prevazilaze finansijske mogućnosti roditelja. Ognjenu Miličiću jedinu nadu uliva lek iz Japana, GcMaf koji je do sada dao pozitivne rezultate u primeni lečenja karcinoma. 

Pomozimo Ognjenu da pobedi rak!

Pozivamo vas da nastavite sa uplatama na dinarski račun: 165-7010855807-48,IBAN (EUR): RS351657010855831-73, otvoren u Addiko banci i putem PayPal naloga: Paypal.me/pokrenizivotSvrha: Ognjen Milčić – navodi se u saopštenju humanitarne pondacije „Pokreni život“.

Pogledaj takodje

Potvrđeno 85 novih slučajeva Korona virusa u Leskovcu, Vlasotincu, Lebanu i Bojniku

U prethodna 24 časa nastavljen je trend stabilizacije stanja ali i održavanja broja slučajeva na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *