Početna / DRUŠTVO / Da li je na pomolu rešenje slučaja otpuštene radnice „Jure“ ?

Da li je na pomolu rešenje slučaja otpuštene radnice „Jure“ ?

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović sastao se danas u Gradskoj kući sa Violetom Petrović, otpuštenom radnicom „Jure“ – pišu „Novosti“.

„Upravo je u Gradskoj kući završen sastanak gradonačelnika Darka Bulatovića i Violete Petrović (41) iz Niša kojoj pre dva dana njen poslodavac kompanije „Jura“ nije produžila ugovor o radu iako se leči od karcinoma. Violeta je sa sastanka izašla u društvu načelnice Inspekcije rada Milice Kitanović Ljujić ali nisu mogle da daju izjavu i ovom trenutku.“ – objavile su „Novosti“ na svom internet portalu.

Posle sastanka sa gradonačelnikom Violeta Petrović se zahvalila Novostima koje su prve u Srbije objavile ovu potresnu priču. Kako saznaju Novosti gradonačelnik Niša je održao sastanak i sa njenim poslodavcima i dao rok za rešavanje ovog problema – pišu „Novosti“.

Za detaljnije informacije LINK: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:637901-Obrt-u-slucaju-otpustene-radnice-Jure-Violete-Petrovic

(VEČERNJE NOVOSTI)

Pogledaj takodje

Devet sela u opštini Lebane u ponedeljak bez struje

„Elektrodistribucija Leskovac“, pogon Lebane, obaveštava svoje korisnike sa područja opština Lebane da je u ponedeljak …

Jedan komentar

  1. More mars iz Srbije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *