Početna / DRUŠTVO / CSU rođendan proslavio otvaranjem Naučnog parka

CSU rođendan proslavio otvaranjem Naučnog parka

 

U svečanom ambijentu Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju danas je proslavio osmogodišnjicu svog postojanja. Ova ustanova je ispred sebe postavila jasne ciljeve i viziju moderne ustanove u oblasti obrazovanja i tim povodom je dvorište upotpunila naučnim parkom.

8.rodjendan Centra za strucno usavrsavanje

Publicerat av Dnevnik Juga Fredag 9 november 2018

„Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju otvoren je 11. novembra 2010. sa ciljem da omogući, organizuje  i prati stručno usavršavanje predškolskim ustanovama i školama iz regiona. Za osam godina organizovali smo veliki broj aktivnosti i stekli veliki broj partnera. Zadnjih nekoliko godina uz podršku Centra za promociju nauke i Lokalne samouprave unapredili smo svoj rad i proširili delatnost kroz otvaranje naučnog kluba.  Brojnim projektima i manifestacijama kao što su Dani nauke, Naučni kamion, Noć istraživača , Panađur nauke uspeli smo da probudimo interesovanje za nauku i otvorima vrata centra i za one najmlađe i za učenike i studente. Upravo je to jedan od razloga zbog kojeg otvaramo Park nauke u našem gradu koji će iz godine u godinu rasti kao i interesovanje posetioca da nauku oprobaju i istraže na otvorenom prostoru i zabave se. “ rekla je ovom prilikom direktorka Centra za stručno usavršavanje.

Trenutno se u parku nauke nalaze tri rekvizita ali je u planu nabavka novih koji će u budućnosti upotpuniti park ove ustanove.

Pogledaj takodje

Legalizacija objekata u romskim naseljima u Leskovcu

Sporazumom o saradnji zaključenim između Stalne konverencije gradova i opština, SKGO i Grada Leskovca od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *