Početna / GRADOVI / Leskovac / Članice Foruma žena GrO SNS-a delile uskršnja jaja

Članice Foruma žena GrO SNS-a delile uskršnja jaja

 

Članice Foruma žena Gradskog odbora Srpske napredne strake, kao i godinama unazad, sugrađane su darovale ukrašenim jajima, ukrasima, magnetima i slatkišima sa motivima Uskrsa.

Uskrs je praznik darovanja, pa se te tradicije drže i članice Foruma žena SNS-a, koje su,u centru grada najmlađima, ali i ostalim sugrađanima, delile ofarbana jaja:

–   Ove godine smo malo proširile “asortiman“, pa pored tradicionalnih ofarbanih kokošjih jaja, imamo i čokoladna, magnetiće i drugu sitnu dekoraciju, sa kojom Uskrs izgleda veseliji i živopisniji. Ovo je praznik okrenut deci, pa želimo da narednih dana budu posebno radosna. U ime Foruma žena i Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac, čestitam Uskrs Leskovčanima, uz želje da predstojeće dane provedu u krugu porodice, u miru, ljubavi i slozi. Treba da slavimo nadu, zajedništvo, toleranciju, međusobno razumevanje i uvažavamo različitosti.

Zbog svega toga ćemo, čim završimo svoju akciju, preći preko puta da Udruženju MNRO pružimo podršku, istakla je predsednica Foruma, Kristina Vasiljković.

Ona je podsetila da je najveće bogatstvo , ustvari, duhovno i da je ono neprolazno i neuništivo, te bi svakom od nas  to trebalo da bude životna vodilja.

S.Ć.

Pogledaj takodje

U Leskovcu 4 nova slučaja Korona virusa, u Covid bolnici 35 pacijenata

U Leskovcu su u poslednja 24 časa potvrđena 4 nova slučaja Korona virusa, saznaje Dnevnik …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *