Početna / EKONOMIJA / CENA 356,8 MILIONA: Stečajni upravnik oglasio prodaju „Porečja“: fabrika, zemljište i poslovni prostor u Beogradu i Leskovcu

CENA 356,8 MILIONA: Stečajni upravnik oglasio prodaju „Porečja“: fabrika, zemljište i poslovni prostor u Beogradu i Leskovcu

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, oglasila  je prodaju imovinu ‘’Porečju’’ u stečaju, po početnoj ceni od 356,8 miliona dinara.

Na osnovu rešenja stečajnog sudije Privrednog suda u Leskovcu, a u skladu sa Nacionalnim standardom o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika i saglasnošću Odbora poverilaca, stečajni upravnik Robert Mitrović, doneo je odluku o prodaji objekata, zemljišta, poslovnog prostora , zaliha sirovina i gotovih proizvoda.

Predmet prodaje su upravna zgrada I i II,  topla prerada , površine veće od 3,9 hiljada kvadrata, stara i nova hladnjača sa preko 8.ooo kvadratnih metara, destilerija, skladišta I i II, kotlarnica, magacini, bunari, portirnica i trafo stanica.

Tržištu će biti ponudjeni  poslovni prostor na Novom Beogradu, površine 91,2o kvadrata i prodavnica u Leskovcu od 5o kvadratnih metara.

U imovinu, za koju je oglašena prodaja, spada i poljoprivredno i gradjevinsko zemljište, ukupne površine 35,7 hektara u Drvodelji, Strojkovcu, Kukulovcu, Presečini, Vučju, Slavujevcu, Donjem Vranovcu i Gornjoj Jajni.

Oprema, zalihe, gotovi proizvodi i biološka sredstva, takodje su predmet prodaje.

Javno nadmetanje, biće održano 16. marta, u 11 sati u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika.

S. Ć.

Pogledaj takodje

Najstarijem građaninu Leskovca danas uručena povelja počasnog predsednika Unije penzioneta SNS Leskovac

U ime Unije penzionera SNS-a, danas je uručena povelja najstarijem građaninu grada Leskovca Aleksandru Stojanoviću. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *