Početna / GRADOVI / Leskovac / Besplatni seminar „Samoodbrana za žene“ 30. novembra u Leskovcu
Reklama

Besplatni seminar „Samoodbrana za žene“ 30. novembra u Leskovcu

I ove godine Ninjucu klub „Buđikan“ organizuje tradicionalni BESPLATNI seminar „Samoodbrana za žene“.

Seminar će biti održan u prostorijama Underground training centra u samom centru Leskovca, preko puta Šop Đokić kuće, 30. novembra 2019. godine sa početkom u 12.00 časova!

Cilj seminara je formiranje svesti o samoodbrani i o očuvanju sopstvenog života u situacijama koje ugrožavaju zdravlje i život pojedinca.

Seminar će biti podeljen u dve celine, od kojih će svaka zauzimati vremenski interval od po jednog sata (12.00-13.00č, 13.10-14.20č).

Tematske celine koje će biti obrađene na seminaru:

● Psihologija napadača ● Vitalne tačke i izvođenje udaraca ● Efikasne tehnike samoodbrane ● Situacioni trening ● Improvizovana oružja ● Taktička samoodbrana ● Odbrana na zemlji ● Profesionalni saveti.

Glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović sertifikovani Ninđucu instruktor, nosilac crnog pojasa VII dan, predsednik Udruženja građana Ninđucu klub Buđinkan Leskovac, prvak države u Kudo-u (japanski MMA) višegodišnje iskustvo u raznim borilačkim veštinama, sistemima samoodbrane, poslovima obezbeđenja lica i objekata).

Od opreme poneti udobnu odeću, OBAVEZNO čiste patike, torbu ili torbicu, hemijsku olovku, i knjigu jer će se raditi tehnike sa navedenim rekvizitima.

Sve zainteresovane pripadnice ženskog pola mogu da prisustvuju seminaru, a ukoliko su već prisustvovale, mogu da dođu i obnove svoje znanje


Pogledaj takodje

Leskovčanin Uroš Živanović najbrži petnaestogodišnjak Evrope na 100 metara prsno

Proteklog četvrtka i petka (30-31.07.) nacionalni selektor Igor Beretić, okupio je najbolje plivače Srbije na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *