hotel bell

Beskrajnom pričom PU “Vukica Mitrović” obeležila 77. godina postojanja i rada

Predškolska ustanova “Vukica Mitrović” svečanom akademijom i predstavom mališana pod nazivom “Beskrajna priča” obeležila je 77. godina postojanja i rada.

Dirktorka Predškolske ustanove, Olivera Tošić podsetila je prisutne na poziv vaspitača i na činjenicu da godine rada potvrđuju i kvalitet.

“Dani naše ustanove krunski su dokaz kvaliteta našeg rada. Želileli smo da pokažemo koliko smo otvoreni, radoznali, kreativni, spremni za rad i učenje, istraživanje… Želimo da budemo vidljivi u zajednici, da budemo „ta zajednica“ jer mi jesmo „Zajednica koja uči. Naša ustanova je u predškolskoj profesionalnoj zajednici Srbije prepoznata kao ustanova koja ima šta da kaže i pokaže, i poseduje kapacitet da bude model i centar za razvoj predškolske delatnosti u regionu- kazala je Olivera Tošić.

U ime grada prisutne je pozdravila Jelena Stamenković, pomoćnik gradonačelnika Leskovca.

„Grad Leskovac konstantno investira u Predškolsku ustanovu stvarajući okruženje u kom deca mogu nesmetano da razvijaju svoje potencijale. Deca su naše najveće bogatstvo, stoga radimo naporno da svakom detetu obezbedimo srećno i zdravo detinjstvo. Podržavamo i ubuduće ćemo podržavati brojne aktivnosti Predškolske ustanove koje imaju za cilj da što većem broju dece omoguće pristup podsticajnim sadržajma za učenje u oblasti nauke, kulture, umetnosti uz aktivno učešće dece, njihovih roditelja i vaspitača – istakla je Stamenkovićeva.

Check Also

Ekipa “Anine čarolije” napravila najbolji ajvar na takmičenju “Izađi mi na teglu”

Turistička organizacija grada Leskovca je i ove godine bila lokalni partner i suorganizator u realizaciji …

Оставите одговор