Home / EKONOMIJA / Auto kuća „Bankom“ širi svoje poslovanje – 3 godine garancije na polovne automobile
hotel bell

Auto kuća „Bankom“ širi svoje poslovanje – 3 godine garancije na polovne automobile

Auto kuća „Bankom“ iz Leskovca već je prevazišla okvire grada u kome se nalazi, što potvrđuje i sve veći broj kupaca iz Beograda, Novog Sada, Subotice …

Sa 3 godine garancije na polovne automobile „Bankom“ privlači pažnju zainteresovanih za kupovinu automobila, a kako ističu u ovoj kući sve više se traže oni bolji, kvalitetniji, noviji a time i skuplji automobili.

-Pored auto kuće i prodaje sa garancijom od tri godine, ovo preduzeće ima i servis koji kupcima uliva dodatno poverenje i sigurnost. Plac se prostire na oko 30 ari, zgrada servisa na oko 350 kvadrata. Pažljiv odnos prema kupcima, kvalitet vozila i saveti pri kupovini i održavanju vozila su moto kojim se Bankom vodi prema svima koji se zaustave na placu, i koji se pažljivo neguje od formiranja preduzeća. Među zaposlenima u preduzeću su prodavci, mehaničari, administrativni radnici, vozači i kompanija Bankom je uvek otvorena za zaposlenje onih koji žele da budu posvećeni poslu i da sa svog radnog mesta ispraćaju zadovoljne mušterije. U svakom trenutku na placu se nalazi 40 do 50 automobila. Leskovac se ponosi svojim uspešnim privrednicima poput kompanije Bankom jer su oni pokazatelj da u Leskovcu može da se izgradi uspeh i da je grad povoljne poslovne klime. Želim vam još više uspeha u daljem radu kako biste našim sugrađanima svojim kvalitetnim vozilima i dalje obezbeđivali sigurnost u saobraćaju“ – dodao je gradonačelnik danas – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović prilikom posete ovoj kompaniji.

Domaćini Biljana i Branislav Pešić su gradonačelniku zahvalili na poseti i lepim rečima.

-Dvadeset godina se bavimo prodajom automobila, nabavka tih automobila ide iz vrlo dobrih i kvalitetnih lizing kuća, pre svega iz Belgije, Francuske. To su automobili koji imaju originalne kilometraže, u savršenom su stanju, sva propratna dokumentacija stiže zajedno sa automobilima, tako da kupac ima celu dokumentaciju kada dođe ovde, da može vrlo brzo da registruje auto na svoje ime – kazala je vlasnica, Biljana Pešić i istakla veliku podršku lokalne samouprave i ideju da uskoro postanu zastupnici za prodaju novih vozila nekog od vodećih svetskih proizvođača.

Direktor kompanije Branislav Pešić je kazao da kompaniju ističe to što daju tri godine garancije na polovna vozila-

-Ističe nas i naša tradicija, odnosno sigurnost i poverenje za sve naše kupce – zaključo je Branislav Pešić.

Check Also

Država izdvojila 120 miliona dinara za kupovinu mini buseva za prevoz seoskog stanovništva

Foto: pixabey Na jučerašnjoj sednici Vlada Republike Srbije usvojila je Uredbu o utvrđivanju Programa dodele …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *