Home / DOGAĐAJI / Asfaltira se deonica državnog puta na izlazu iz grada ka Vučju
hotel bell

Asfaltira se deonica državnog puta na izlazu iz grada ka Vučju

Počeli su radovi na izlazu iz Leskovca, na putu ka Vučju u dužini od 1,7 kilometara, čija je vrednost 282 miliona dinara.

Na ovom putu prethodno je uklonjana postijeća kocka koja će po rečima Novice Nikolića direktora JP „Urbanizam i izgradnja“ najverovatnije ostati u vlasništvu grada.

„Radovi na ovoj deonici počeli su krajem prošle godine, kada su urađeni trotoari sa desne strane kolovoza. Trenutno se radi asfaltiranje leve strane, a završetak radova očekujemo do kraja dana.Na ovoj deonici je skinuta kocka površine 8000 metara, za koju pregovaramo da ostane u vlasništvu grada – kazao je Nikolić.

O radovima na ovoj deonici državnog puta govorio je i Oliver Antanasijević, zamenik predsednika Skupštine.

„Ovaj put koji vodi do Vučja, na kojem se trenutno nalazimo, izgrađen je sredinom 20. veka i od izgradnje do sada, nije bilo većih i značajnijih ulaganja u njega. Najpre su uređeni trotoari koji vode od hemijske škole do SRC Dubočice. Izvršeno je i demontiranje kocke na deonici dugoj 1700 metara, kolovoz na tom delu proširen sa 5 na 6 metara i u sredu je započeto asfaltiranje tog dela saobraćajnice koje se završava danas. Vrednost uređenja ove saobraćajnice iznosi 282 miliona dinara, a investitor je Javno preduzeće Putevi Srbije, sa kojim imamo odličnu saradnju – istakao je Antanasijević.

Check Also

Od Udruženja “Teslin toranj u Srbiji“, priznanje i maestralnom Radetu Šerbedžiji

Udruženju “Teslin toranj u Srbiji“, sa sedištem u Leskovcu i Udruženje inženjera i tehničara Leskovac, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.