Pavle Stojiljković i Novak Đoković, buduća i teniska zvezda u zenitu-zajedno na leskovačkim bilbordima

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Video spot mladog Leskovčanina, Pavla Stojiljkovića, teniskog šampiona Srbije u kategoriji do 12 godina, u naručju višestruko najboljeg sportiste sveta, Novaka Đokovića, našao se na četiri bilborda širom grada, sa porukom da je Leskovac ponosan na Noleta i Pavla.

Jedna od najperspektivnijih nada srpskog tenisa, Pavle Stojiljković, trebalo je danas da prisustvuje svečanom prijemu za uspešne sportiste, ali se trenutno nalazi na turniru u Rumuniji, u sastavu srpske reprezentacije.

I dok on beleži nove pobedničke poene, jedan, postignut nedavno na revijalnom turniru u Visokom, već sada ga je vinuo u zvezde. Naime, na otvaranju teniskih terena u ovom bosansko-hercegovačkom naselju, specijalni gost je bio Novak Đoković, koji je, u jednom trenutku meča, pozvao Pavla da umesto njega odigra gem.

Kao da godinama druguje sa velikim šampionom i kao da isto toliko nastupa pred više hiljada navijača, Pavle je ”naštelovao” ruku i sa tri udarca dobio poen, na šta je reagovao Đoković, oduševljeno podigavši malog Leskovčanina u vazduh.

Kompletnu reakciju su zabeležile kamere, snimak je počeo da kruži društvenim mrežama, a od danas se ”vrti” i na četiri bilbodra u našem gradu, sa porukom: ”Leskovac” je ponosan na Noleta i Pavla”.

Check Also

Grad isplatio subvencije za boravak dece u privatnim vrtićima

Danas je iz budžeta grada iplaćena suma od 9.106.628 dinara za boravak dece u privatnim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *